Boka in en Walk and Talk med mig?

oktober 20th, 2011 | Posted by Sophia Sundberg in Entreprenörskap | Nätverka | Walk and Talk - nätverkspromenader

Idag läste jag en så oerhört inspirerande artikel om VD:n på Juristjouren.  Erik Fors-André har en öppen almanacka för luncher 30 dagar framåt i tiden. Vem som helst (!) kan gå in och boka en lunch med honom. Så om du bokar in dig, hälsa från mig!

Oerhört inspirerande!

Många av mina affärsmöten väljer jag att ha som ”Walk and Talk – möten”. Vi ses 11.30 och promenerar en timma. Som t.ex. idag när jag var ute på en lunchpromenad i denna miljö här till vänster. Den går inte av för hackor precis!

Tänk om jag skulle ha en öppen almanacka för att boka Walk and Talk promenader med mig vid lunchtid! Skulle DU boka? Jag promenerar i princip varje dag och jag fullkomligt älskar ju att ha sällskap. Fast hur får jag rent tekniskt in en sådan almanacka på min WordPress sida? Den får jag klura lite på eller om det är någon av er där ute som kanske vet och är haj på sådant? Är det ens möjligt?

Det är i alla fall en oerhört inspirerande idé och det vore kul om fler anammade den! Men jag tar tacksamt emot lite svar kring om det finns något intresse bland er där ute för att kunna boka lunch walk and talk med mig? Mötesplatsen blir då i Jakobsberg, med promenad ner genom skogen till Görvälns Slott, längs Mälaren en bit, tillbaka och upp igen. Promenaden tar ca 1 timma och då har vi gått 5-6 km.

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

3 ResponsesLeave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>