Nätverkande är…allmänbildande!

oktober 3rd, 2011 | Posted by Sophia Sundberg in Entreprenörskap | Nätverka

När jag själv började nätverka för flera år sedan så funderade jag igenom varför jag ville marknadsföra mig via mina kontakter och vad jag trodde att fördelarna var. Listan blev längre och längre men något som jag aldrig tänkte kring det var; hur allmänbildande det är att nätverka.

Alla dessa branscher och yrken som jag har förmånen att möta och för en kort stund få kika in, genom fönstret, till deras verksamhet. Det är så oerhört spännande, lärorikt, utvecklande, användbart och något jag känner för mig framåt som människa.

Det finns branscher och yrken där ute som jag aldrig hade hört talas om när jag började nätverka.

Tänk så mycket vi kan lära oss om vi bara är lite nyfikna, öppna och villiga att ta in lite nytt.

Jag ser med spänning och tillförsikt fram mot framtida människor jag kommer att möta, framtida fönster jag kommer att få kika in i för en kortare eller längre period och jag ser fram mot framtida lärdomar, kunskaper och erfarenheter.

Jamen då så! Då är det bara att köra!

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>