#Twitterboken

september 17th, 2013 | Posted by Sophia Sundberg in Twitter | Twitterbok

 

Känslan över att #Twitterboken nu är klar och till försäljning är mer än fantastisk. Ibland är ord så fjuttiga. Hur skall jag kunna förmedla den fantastiska känslan som finns inom mig. Hur oerhört härligt detta känns. En barndomsdröm som besannats.

Jag är så oerhört stolt och glad över att nu kunna få erbjuda #Twitterboken till alla som är intresserade av att börja twittra, eller lära sig mer om Twitter.

30 september är releasedatum för boken men redan nu kan du beställa den av mig. För 238:- (boken plus frakt) så skickar jag den till dig, signerad såklart! Mejla sophia@ypsilon.nu så postar jag den till dig.

Boken är indelad i två delar. Den ena delen är en teoridel och den andra delen är en manual. Tanken är att du som aldrig tidigare twittrat nu skall kunna följa instruktionerna i boken och ta dig ut på Twitter. Eller så kanske du har startat ett konto en gång i tiden men aldrig kommit igång med att använda det? Då är boken för dig. Eller du som varit på Twitter ett tag men har lite funderingar kring hur man kan skapa och använda listor t.ex.

Jag önskar läsarna en trevlig läsning och tackar så ödmjukt alla som har stöttat mig längs denna resa med att skriva boken. Tack till er som frågat efter boken, som bidragit med tips och frågor och till er som redan innan den var klar hörde av er och ville köpa boken. Tack!

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>