Affärsutveckling

april 20th, 2015 | Posted by Sophia Sundberg in Affärsutveckling | Coach/Mentor | Entreprenörskap | Sophia Sundberg

Idag kom jag att tänka på ett citat som jag gillar:

Det finns bara tre val här i livet

Ge Upp

Ge Med Dig

eller

Ge Det A l l t Du Har!

Give Up, Give In or Give It All You´ve Got!

Jag är ju mest då för alternativet Ge det Allt du har! Varför göra saker halvdant när man kan göra det ordentligt. Så vad är det denna vecka som du skall ge allt du har till? Fokuserar du på rätt saker? Samtidigt som du behåller balansen i livet och inte kör slut på dig! Konsten att hitta när man skall ge det allt man har, och när man skall vila och återhämta sig.

Många gånger upplever jag att det är i vilan och återhämtningen som kreativiteten liksom återföds och kommer igång igen på nytt. När allt annat ”surr” kopplas ned, kopplas kreativiteten på. Det kan vara under en promenad i naturen, en stund i vilstolen, eller som senast – på Påsklovet…

När jag på påsklovet fick två dunderbra idéer. Det ena handlar om en ny bok som jag vill skriva med så genialiskt innehåll, och det andra är en produkt som för en viss målgrupp faktiskt räddar liv. Konsten i detta var då att lägga dessa idéer i marinad tills efter påsklovet. Jag hade ju lov, och skulle vila trots allt. Tidigare i livet hade jag bara kört på, men nu har jag lärt mig hur jag hanterar min idétinnitus på ett hälsosamt sätt.

Kanske du behöver en coach/mentor för ditt företag under en tid för att själv komma på banan? Kontakta mig för ett förutsättningslöst samtal kring hur vi skulle kunna samarbeta för din framgång. Jag har några företagare som jag hjälper med detta och det är fantastiskt att kunna vara med och påverka och förändra på riktigt och långsiktigt. Blir du nyfiken? Slå en pling på 070-56 55 888!

Önskar er alla en toppenvecka! En vecka som kan få innehålla både återhämtning och kreativitet och härligt solsken!

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>