Ypsilon AB är grundat och ägs av Sophia Sundberg. Sophia är entreprenör redan från barnsben. Vid 7 års ålder hade hon en dansshow som hon också tog betalt för, och uppträdde. Vid 14 års ålder hade hon startat sitt första företag. Karriären har gått från att ha varit försäljningsansvarig på ett elektronikföretag, till Microsoft på Irland, till att starta upp två bolag i Sverige som hade säten utomlands. 2003 var det så dags att starta eget på heltid och från 2008 föreläser och utbildar hon i Ypsilon AB.

Efter att ha varit företagare på heltid i fem år utan att höra talas om Affärsnätverk eller ”nätverkande” blev Sophia inbjuden till sitt första affärsmingel och smög sig in som Bambi på hal is utan att veta hur hon skulle presentera sig, vad hon skulle säga, hur hon skulle avsluta för att mingla vidare, hur hon skulle följa upp alla nya kontakter osv. Men, hon insåg potentialen i att möta människor på detta sätt och utvidga kontaktnätet – nu gällde det bara att det skulle leda till affärer också – och hur gör man då?

Sophia har utvecklat tekniker och metoder för att få resultat och affärsmöjligheter i att nätverka och det är det som hon idag föreläser och utbildar inom. Learning by doing ledde till en helt ny affärsidé.

2009 vann Sophia Sundberg priset som Årets Affärsnätverkare i Stockholm/Uppsala och var nominerad till den nationella tävlingen både 2009/2010/2011/2012. 2012 är hon också nominerad till Årets Företagare i Järfälla Kommun OCH till Stora Talarpriset!

I augusti 2010 grundade hon Affärsnätverket Walk and Talk som hon också är initiativtagare till. Ett Affärsnätverk som tagit affärssverige med storm och som på ett och ett halvt år etablerats på hela 28 (!) orter!

Ingen tar miste på hennes glöd, passion och entusiasm när hon talar om Affärsnätverkande och Mingelteknik. Det märks att hon älskar sitt arbete och det smittar av sig på alla hon möter.