AffärskvinnaSommaren 2010 satt jag ensam på min kammare och kontemplerade en för mig oerhört viktig fråga. Jag ville få in lite åsikter från andra affärskvinnor men det var den 12:e juli och Sverige var milt uttryckt lite smått obefolkat. Semester, bortresta, ja det var inte lätt att hitta någon att fråga. Då kom jag att tänka på Facebook eftersom jag redan tillbringar en hel del tid där som en strategisk del av min marknadsföring. Där borde finnas ett forum att ställa frågan i tänkte jag och sökte, och sökte och sökte men fann inget. Då bestämde jag mig för att starta en egen sida.

Sagt och gjort – sidan Affärskvinna föddes, http://www.facebook.com/Affarskvinna.

Detta är en sida för alla Affärskvinnor (egen företagare, VD, chef, anställd, blivande företagare osv) att ”stöta och blöta” allt mellan himmel och jord. En sida att be om råd i olika frågor, att ge råd, att komma med tips och idéer och dela med sig av event med mera.

Sidan har blivit en stor succé tack vare alla fantastiska affärskvinnor som hittar dit och som hjälper till att tipsa sidan vidare och att vara aktiva på sidan. Tack alla ni som har valt att ”Gilla” sidan!

Mot slutet av sommaren 2010 insåg jag också att en av mina stora utmaningar var att på ett naturligt sätt (läs – roligt och motiverande) få in motion som ett stadigt inslag i min vardag. Jag älskar att lära känna nya människor, att träffa människor och att ha sällskap på mina promenader och då kom det en fantastisk idé. Tänk att kombinera Affärsmöten och promenader – Walk and Talk. Läs mer om Walk and Talk.