”Härjedalens Kommun valde att anlita Sophia Sundberg att utbilda våra företagare i ”Företagande i sociala medier”, med fokus på Twitter som marknadsföringskanal. Vi ser det som att denna utbildningsinsats under 2 timmar för våra företagare blir en del i kommunens näringslivsutveckling. För företagarna blir detta affärsskapande och en sak som många företagare brottas med är att få en liten marknadsföringsbudget att räcka så långt som möjligt. Att lära sig använda Twitter som ett sätt att hitta, och skapa sig affärsmöjligheter, och öka sin omsättning blir ett väldigt kostnadseffektivt sätt för företagarna att jobba med sin marknadsföring. Vi för redan diskussioner kring att få ta tillbaka Sophia en gång till för att göra en workshop med ett antal företagare.

Jag rekommenderar härmed fler kommuner att anlita Sophia för att sprida kunskapen om affärsnyttan med Twitter! Näringslivsutveckling i tiden.”

Annika Myhr, Näringslivsutvecklare i Härjedalens kommun

”Den 6 november höll LRF Halland tillsammans med några andra samarbetspartner sitt traditionella seminarium för företagare i de gröna näringarna i Halland. I år hade vi bjudit in Sophia som en av punkterna. En ganska kräsen publik uttryckte sig euforiskt i utvärderingarna  vilket är ovanligt. Superlativen radades upp och Sophia fick betyget 8,8 på tiogradig skala vilket är fantastiskt. I stort sett alla hade skrivit en kommentar på just Sophias framträdande vilket också är ovanligt. Kunskapen om vikten med möte med andra människor och hur man beter sig i samlingar var det som de flesta tog med sig som kunskapshöjande. Sophias framställande var så förståeligt för mottagaren att det gick rakt in i mage och hjärta vilket var en riktig femetta.  Om vi skall kunna matcha detta till nästa år så får vi nog bjuda ner Sophia igen! TACK!”

Lars-Anders Knutsson Företagsutvecklare och Coach LRF Halland 

”Vi i konferenskommittén anlitade Sophia för att föreläsa om konsten att mingla; för att få våra konferensdeltagare att våga nätverka och ta kontakt med nya människor, samt till en föreläsning om sociala medier (vi hade sett henne föreläsa om mingelteknik på Sundsvall42 2012). 
Hennes föreläsningar var mycket uppskattade! Hon var mån om att kartlägga målgruppen för föreläsningarna innan, svarade snabbt vid mail-/twitter-/telefonkontakt. Allt kändes mycket professionellt. Det är tryggt med någon som är så duktig på att föreläsa och verkligen brinner för ämnena. 
Vi kan varmt rekommendera Sophia till andra företag/föredrag, hon var en riktig kickstartare på konferensen; för att människor skulle våga ta kontakt med varandra och utbyta erfarenheter och kompetens. 
Jag anlitar gärna Sophia igen.”

Maria Zika, Sitevisiondagarna i Örebro hösten 2013

Almi anordnade en föreläsningseftermiddag för företagare på Gotland där Sophia var en av två talare. Hon peppade och visade oss hur enkelt det kan vara att mingla och på så sätt få än mer affärer. Vi fick både lyssna på henne teoretiskt och pröva på det praktiskt. Det blev affärer direkt! Hon förmedlar på ett positivt sätt tipsen för att bli än mer lättåtkomlig under en träff med andra människor. Sophia upplevs som väldigt trovärdig då hon hämtar sin kunskap från egen erfarenhet. Utvärderingen gav ett mycket högt betyg. Jag skulle vilja att alla tillbringade minst en timme med Sophia, då blir vi ju fler som vet!

Katarina Ekelund, Almi Företagspartner Gotland AB

- Sophia höll en mingelkurs hos oss och lyckades genom sin entusiasm och positiva energi engagera och inspirera oss. Hon gav oss många konkreta och lärorika tips, lyssnade in och fick oss att se enkla lösningar på det som vi tidigare upplevt som svårt. Genom att dessutom bjuda på sina egna tidiga ”mingelfällor” gjorde att det var väldigt avslappnad stämning.  Att vi sedan direkt fick bege oss ut och träna på riktiga personer gör att det känns tryggare, mer spännande och kul att bege sig till nästa mingel och få fortsätta träna.

Katarina Westin, Personalchef, arkitektfirman Equator i Stockholm AB