Vill du öka din försäljning och lära dig att knyta rätt kontakter? Jag kommer till ert företag och utbildar er utifrån era förutsättningar, vare sig ni är erfarna nätverkare eller nyfikna mingelnybörjare. Den är en konkret och praktisk kurs som snabbt får er på banan, välj mellan halv- eller heldagsformat.

Jag jobbar alltid interaktivt och blandar in övningar i teorin, för att ni ska få mesta möjliga behållning av kursinnehållet. Målet med utbildningen är att fler i företaget skall hjälpas åt att dra in fler affärsmöjligheter i företaget, tack vare handfasta råd och tips kring hur ni mer strategiskt kan arbeta med ert Affärsnätverkande.

Jag hjälper er att ta fram en bra presentation av företaget som ni tar med er ut i minglet, ni lär er att mingla mer effektivt och med fler personer på kortare tid. Ni kommer få bättre utfall genom en bra strategi för uppföljning med vetskapen om vem, hur, när ni följer upp. Och förutom träning på det egna beteendet får ni också veta hur får man andra att enklare gå fram och vilja ta kontakt.

Jag arbetar över hela Sverige och utgår ifrån Stockholm. Kontakta sophia@ypsilon.nu för prisuppgift.